Hazai hírek
RangAdó-díjátadó: Bognár Tamás az év játékvezetője
A múlt hétvégén a 33. fordulóval lezárult a labdarúgó NB I 2021/22-es szezonja.

A férfi NB I-es szezon legjobbjait elismerő Rangadó díjátadón hét kategóriában hirdetett győztest az MLSZ: év játékosa, év felfedezettje, gólkirály, legjobb edző, legjobb játékvezető, legszebb gól és Fair Play-díj.

Három kategória (az év játékosa, felfedezettje és edzője) végeredménye a klubok szavazatai alapján dőlt el, minden együttes részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott. A legszebb gólról a szurkolók döntöttek, az év játékvezetőjét a Játékvezető Bizottság választotta meg, míg a Fair Play-díj az MLSZ Fair Play-listája alapján talált gazdára.

A szezon legjobb játékvezetője Bognár Tamás lett.

Ez a szakmai díj nagyon fontos a számomra. Úgy érzem, mi NB I-es játékvezetők és asszisztensek ebben a nehéz szezonban jó teljesítményt nyújtottunk. Bevezetésre került a videobíró rendszere, ami elég nagy kihívás volt számunkra, rengeteg munkával is járt. Tudjuk, hogy miben hibáztunk, mit kell javítani, keményen dolgozunk tovább, hogy sikeresek legyünk” – értékelte a szezont Bognár Tamás.


forrás: m4sport.hu